MS Excel - Ghid Practic de Supravietuire

Cele mai relevante lucruri despre Excel in doar 90 de minute

   Vezi promo

MS Excel – ghid practic de supravietuire este un curs online de aproximativ 90 de minute pe care il poti urmari si accesa oricand si de pe orice “device”.

Lumea ma mai intreaba de unde am venit cu acest nume. Raspunsul e simplu, nu vreau sa te invat in acest curs tot ce poate sa faca MS Excel, vreau sa te ajut sa te pui la punct cu lucrurile cele mai importante de care ai nevoie frecvent.

Asta pentru ca stiu un lucru despre tine, stai destul de prost cu timpul. Din acest motiv, acest curs l-am creat avand un lucru in minte, cum pot sa il fac cat mai scurt si relevant.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Radu, la cat continut gratuit ai pe excelninja.ro, ce nevoie am de acest curs?
Inspre deosebire de site, cursul are o structura unitara si convergenta. Asta inseamna ca vei putea invata mai repede urmand pasi prestabiliti si nu sa sapi prin site dupa continut.
Ce politica de retur ai?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra eu m-as bucura sa tii returnez. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si inca nimeni nu mi-a cerut asta …
Radu, cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa imi scrii pe [email protected]

Incepe acum